Blåbærkager
Hovedingrediens : Bær - Blåbær Oprindelsesland : Finland Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Forvarm ovnen til 190 grader.
Bland blåbær med sukker og stil til side. Sigt 50 g. mel, bagepulver, en knivspids salt i en skål. Vend smørret i blandingen med en gaffel, indtil den ligner groftmalet mel. Tilsæt kærnemælken og bland med gaflen, indtil dejen lige er samlet. På en bordplade, der er let drysset med mel, slås dejen ud i en firkant på 10 cm. (Dejen skal være 11/4 cm tyk) Benyt et glas med en diameter på ca. 5 cm. og tryk 4 cirkler ud af dejen. Læg cirklerne på en bageplade beklædt med bagepapir, drys sukker over og læg 3 mandelsplitter på hver. Bag kagerne i ovnen i 15 min., indtil de er gyldne, og lad dem køle af. Skær kagerne over på tværs. Rør Yoghurten sammen med blåbærrene. Fordel blåbærrene på den nederste halvdel af kagerne og læg den øverste halvdel oven på blåbærrene. |
|
Opskriften er vist 25386 gange,
og udskrevet 279 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (18 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne