Vegetarisk påskeret
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Højtid: Påske Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Del savoykålen i kvarte og derefter en gang til i 8 stykker. De dampes i en gryde i lidt vand.
Stilkene fra svampene hakkes fint og svitses sammen med det halve løg i lidt smør. Fløden og de vilde ris tilsættes og koger ganske svagt i ca 5 minutter. Konsistensen skal være som fars. Denne fars smøres ind mellem kålbladene. Østerhatte og julesalat skæres igennem til fjerdedele og damper i lidt smør. Rødvin, salt og peber tilsættes og det hele snurrer under låg et par minutter. Serveres til savoykålen sammen med græskarsaucen. Græskarsauce: Græskarret skæres i små tern og svitses i lidt smør. Tilsæt safran og fonden. Simrer under låg i ca 15 minutter. Blendes og tilsættes cremefraiche, salt, peber og limesaft efter smag. |
|
Opskriften er vist 19893 gange,
og udskrevet 223 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Gil joam - 2005-01-01 01:01:01 Ad.. kan ik anbefale den ret.. den er ik ret nem og lave, og så kommer hele huset til at lugt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne