Laksepandekager med spinat

Laksepandekager med spinat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Madpandekager

Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Laksepandekager med spinat, billede 4 Laksepandekager med spinat, billede 1 Laksepandekager med spinat, billede 2 Laksepandekager med spinat, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
200 g.neutral smøreost
0.5 dl.piskefløde
400 g.frosset helbladet spinat optøet og knuget fri for væde
300 g.røget laks i skiver eller tilsvarende mængde i røgede lakserester
1 håndfuld revet ost
 Salt
 peber
 Muskatnød, friskrevet
 
 Pandekager ca. 10 stk.:
125 g.hvedemel
6 æg
0.5 dl.olie
5 dl.mælk
 salt
 
Opskrift:
Smøreosten røres med piskefløden. Tilsæt spinaten og smag til med salt peber og muskat.

Smøres på pandekagerne, læg laksen på og rul. Lægges i et smurt fad.

Kom riveosten over. Varmes i ovnen 15-20 minutter.


Pandekager:
Pisk æg, mel og olie godt sammen, tilsæt mælken og salt, pisk godt igennem.

Bag pandekagerne i lidt olie på en ca. 20 cm. pande.





karakterer:
Opskriften er vist 71094 gange,
og udskrevet 1825 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (20 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-11-18 15:40:39
Brugte retten som forret. Lagde en pandekage oven på en håndfuld blandet babysalat og pyntede med et par gule cherrytomater. Nem og meget lækker forret.