Laksepandekage
Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet Indsendt : Red : |
|
|
Kødet gås efter for ben og hakkes groft med kniv (skær i lange strimler, der efter i bittesmå firkanter på tværs - og hak derefter).
Rør (evt. i maskine) kødet med salt (for at gøre det sejt) - længe! Æg røres i til farsen er glat. Melet opløses (piskes) i fløden og røres i farsen, der smages til med salt og peber Rør kapers, løg og så meget af resten af mælken i at farsen stadig er fast Lad gerne farsen hvile 1 time. Steg halvdelen af farsen i en 20-cm pande ca. 7-8 min ved middelvarme på hver side (steg derefter den anden halvdel) Serveres med kartofler (eller rugbrød) og remoulade. |
|
Opskriften er vist 15289 gange,
og udskrevet 171 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne