Røget and
Hovedingrediens : And - Diverse and Indsendt : Red : |
|
|
Den røgede and skal optøs meget langsomt. Dvs. mindst 2-3 døgn i køleskab.
Anden behøver ikke koges eller steges men blot være rigtig optøet før servering.
Brug evt. et stegetermometer for at se om den er tøet i midten.
Server den som den er, med et passende tilbehør. f.eks. en lækker salat og ovnbagte skivekartofler. |
|
Opskriften er vist 18536 gange,
og udskrevet 148 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.4 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Peter - 2019-11-16 19:53:43 Hvordan røger man anden?????? Frans - 2019-11-09 12:41:24 Hmmm...dette er jo ikke en opskrift. Intet om "smørelse", fyld, rygetid mm. Kan desværre ikke give karakteren 0. Søren B - 2013-11-10 15:42:13 Hvordan kan man kalde det en opskrift på røget and? Står jo ikke noget om hvordan man røger den. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne