Hvide chokoladehjerter med kirsebærfyld
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Højtid: Jul Indsendt : |
|
|
Hak marachinokirsebærrene og ælt dem i marcipanen sammen med appelsinsaft. Lad marcipanen hvile 1 time. Udrul marcipanen til en 1 cm tyk plade. Udstik hjerter med en form eller skær dem ud med en kniv.
Smelt chokoladen over vandbad eller i mikroovn og overtræk hjerterne hermed. Drys pynten over. Lad hjerterne størkne på bagepapir. Opbevar hjerterne i tætsluttende beholder et mørkt og køligt sted.
|
|
Opskriften er vist 13290 gange,
og udskrevet 277 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne