Risgratin med ost
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Ris Indsendt : Red : |
|
|
Der røres en jævning af mel og mælk i en gryde, lad det koge sammen.
Osten tilsættes og smelter i sovsen, der legeres med æggeblommer.
Den kogte ris og krydderier kommes i, og til sidst tilsættes de piskede hvider.
Smør et alm. ovalt ovnfast fad, kom massen i, og bag det ca. 40 min. i 175°C.
Gratinen kan serveres med tomat sauce eller som et tilbehør til f.eks. kotelet i fad. |
|
Opskriften er vist 9349 gange,
og udskrevet 138 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne