Charmoula-marinade til grilning af fisk og kød
Hovedingrediens : Rodfrugter - Løg Oprindelsesland : Tunesien Indsendt : Red : |
|
|
Alle ingredienserne kommes i en blender eller hakkes meget fint. Kommes i en gryde og varmes let op. Køles af og bruges generøst.
NB! Fede fisk egner sig bedst, da de tager kortere tid for marinaden at give smag til. Brug for eksempel laks, makrel eller helleflynder. Marineres i store tern på spyd og grilles på grillpande i ovn eller over havegrillen. I stedet for fisk kan der bruges lam, kylling eller kalv.
|
|
Opskriften er vist 20366 gange,
og udskrevet 309 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.9 (5 stemmer) |
|
Kommentarer gerdhave - 2009-04-04 18:26:16 Hvor sjovt - samme opskrift 3 gange, når man googler på fisk marinade. Med karakterer fra dennes 7,8 til 9, når den bare kaldes marinade til grillning af fisk!!!!!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne