Pæretrifli
Hovedingrediens : Frugt - Pærer Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Begynd med cremen.
Bring kaffefløde og den flækkede vaniljestang i kog. Udblød husblas i koldt vand. Pisk æggeblommer og sukker tyk og skummende. Pisk lidt af den kogende fløde i æggemassen og hæld det derpå tilbage i gryden. Varm cremen til kogepunktet, den må ikke koge, så skiller den. Tag gryden fra varmen, knug husblasen fri for væde og smelt den direkte i den varme creme under omrøring. Lad cremen bliver kold. Pisk fløden til skum og vend den i den kolde creme. Læg makroner i bunden af en skål og dryp med sherry eller portvin. Hæld lagen fra pærerne og fordel dem over makronerne. Hæld cremen over og stil desserten koldt. Pynt med reven chokolade før serveringen. Tips: På billedet har vi skåret pærerne i mindre stykker og serveret i trifliglas |
|
Opskriften er vist 39974 gange,
og udskrevet 696 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Cecilia - 2023-11-20 14:06:17 Jamen, kog da pærerne selv! Det tager ikke lang tid. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne