Ingefær Pæretrifli

Ingefær Pæretrifli, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Trifli

Hovedingrediens : Frugt - Pærer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
850 g.halve pærer
0.5 ingefær hakkes
2 spsk.brandy
3 skilte æg (blommer og hvider for sig)
250 g.mascarpone
2 spsk.revet kokos
 
Opskrift:
Afdryp pærerne – gem lidt af saften – skær hver halve i 8 stykker. Bland saft og ingefær og brandy. Del Mascarponen i to og dyp dem i saftblandingen. Læg pærer og mascarpone og ingefær i serveringsglasset.

Hæld æggeblommer og sukker i røreskål og pisk det 3-4 min. Til en let cremet konsistens. Tilsæt mascarpone og piskes det er blandet. Hæld æggehvider i skål og pisk det stift og bland det med den anden creme. Kom det i glasset og kom lidt af pærelagen over.

Rist kokos og drys det på til sidst





karakterer:
Opskriften er vist 12957 gange,
og udskrevet 184 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-02-29 20:43:07
Det er da værre, at der står "1/2" ingefær! Det er søme et vidt begreb!

  -   2011-09-02 12:22:36
Lyder rigtig lækker. Men opskriften er ret upræcis. "halve pærer" er det fra dåse eller hvad? Det må jeg antage når jeg læser at de skal "afdryppes". Men det er da irriterende at det ikke fremgår tydeligt.