Ingefær Pæretrifli
Hovedingrediens : Frugt - Pærer Indsendt : Red : |
|
|
Afdryp pærerne – gem lidt af saften – skær hver halve i 8 stykker.
Bland saft og ingefær og brandy.
Del Mascarponen i to og dyp dem i saftblandingen. Læg pærer og mascarpone og ingefær i serveringsglasset.
Hæld æggeblommer og sukker i røreskål og pisk det 3-4 min. Til en let cremet konsistens. Tilsæt mascarpone og piskes det er blandet. Hæld æggehvider i skål og pisk det stift og bland det med den anden creme. Kom det i glasset og kom lidt af pærelagen over. Rist kokos og drys det på til sidst |
|
Opskriften er vist 12944 gange,
og udskrevet 184 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-02-29 20:43:07 Det er da værre, at der står "1/2" ingefær! Det er søme et vidt begreb! anonym - 2011-09-02 12:22:36 Lyder rigtig lækker. Men opskriften er ret upræcis. "halve pærer" er det fra dåse eller hvad? Det må jeg antage når jeg læser at de skal "afdryppes". Men det er da irriterende at det ikke fremgår tydeligt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne