Skumkage (bedstefar med skæg)
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : preben Indsendt : Red : |
|
|
Margarinen smeltes og sukkeret hældes i.
Æggeblommerne kommes i et af gangen.
Vandet hældes i sammen med mel og bagepulver der blandes før det hældes i.
Hviderne piskes og 200 g sukker hældes i. Blandingen hældes oven på kagen. Bages ved 150 grader C i ca.50 minutter. Tips: Husk røreskål og pisker skal være rene og tørre da hviderne ellers ikke stivner. |
|
Opskriften er vist 27400 gange,
og udskrevet 470 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (40 stemmer) |
|
Kommentarer Bodil fra Haderslev - 2016-12-13 17:08:24 fantastisk opskrift, bager den gang på gang, alle er vild med den, lægger nogle gange et lag æblemos mellem dej og skum, det er perfekt anonym - 2013-06-14 16:45:11 det er jo forkert opskriften der står 125 gram sukker og ved siden af står der hæld 200 gram sukker i Peter fra Næstved. - 2012-04-26 22:38:41 Jeg har altså et lille problem med denne hersens skumkage. Selvom jeg følger opskriften helt slavisk så falder marengs-massen heltsammen og bliver slatten og lidt gummiagtig når kagen er taget ud af ovnen og er kølet lidt. Hvad kan jeg gøre anderledes. Bettina - 2011-11-15 13:45:23 Jeg må altså give Lone fra Randers ret! Det er en super kage og den er nem at lave hvis man bare følger opskriften :-) lone fra randers. - 2009-04-14 11:08:57 ville bare lige sige at det er fandme en kage der vil noget. og jer der disser den er bare nogle jomfruer !! lone er sur knus fra sure lone :D Natasja - 2008-12-29 22:28:17 Vejledningen er simpelthen ikke udførlig nok og det fungerer i det hele taget ikke som beregnet. Birgit - 2005-01-01 01:01:01 Glem den opskrift den er helt hen i urskoven i forhold til hvordan den laves du skal jo bage kagen i 15-20 min først men tag og brug opskriften oven over denne her den er rigtig det er den vi andre kender Susanne - 2005-01-01 01:01:01 Min mislykkedes totalt. Den var overhovedet ikke gennembagt efter 1½ time og på det tidspunkt var marengsen ved at være brændt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne