Jødekager 02
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Højtid: Jul Oprindelsesland : Danmark Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Preben Nielsen Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Ingredienserne blandes på et bord og æltes godt sammen med hænderne.
Dejen sættes i køleskab natten over. Dejen rulles ud med en kagerulle til en stor flade ca. 3 millimeter høj og kagerne stikkes ud med et vinglas og lægges på en smurt bageplade. Drysses med kanel og sukker. Bages ved 220 grader C. alm. ovn på midterste rille i ca.6 minutter. Tips: Bliv i køkkenet under bagningen og brug et minutur. |
|
Opskriften er vist 127585 gange,
og udskrevet 4435 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (56 stemmer) |
|
Kommentarer daniel - 2013-12-03 10:00:30 skal smøre smeltes eller skal det bare være blød eller hvordan ? anonym - 2011-12-19 14:06:41 Ole Lund: rul dejen tyndere ud! Ole lund - 2009-12-12 12:17:14 Jeg vil gerne klage over det !!!!! vi satte den til 100 men der er under 30 kager !!!!!!!!!!!!! mig - 2009-12-10 11:33:44 SKAL kagerne stå i køleskabet natten over, Eller kan man godt bage dem samme dag som man laver dejen? Annika - 2009-10-31 09:15:09 De smager super lækert. Jeg vil anbafale dem til alle jeg kender, de skal bare samge sådan nogle lækre kager. :D ulla - 2009-10-27 13:50:01 den er god og den smager godt. Kagemanden - 2007-12-18 12:29:06 hvor mange bliver der ca. miig - 2007-11-30 22:18:59 super god sara - 2006-12-19 16:23:54 synes det er nogen total lækare kager anonym - 2005-01-01 01:01:01 pensles med sammenpisket æg |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne