Jødekager 02

Jødekager 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
stk. 100 stk.
SmåkagerRet : Småkager - Diverse Småkager

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

HøjtidJul

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt af : Preben Nielsen

Indsendt :      Red :
Jødekager 02, billede 4 Jødekager 02, billede 1 Jødekager 02, billede 2 Jødekager 02, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
250 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

175 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
125 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1 knsp. Hjortetaksalt
   
Opskrift:
Ingredienserne blandes på et bord og æltes godt sammen med hænderne.

Dejen sættes i køleskab natten over. Dejen rulles ud med en kagerulle til en stor flade ca. 3 millimeter høj og kagerne stikkes ud med et vinglas og lægges på en smurt bageplade. Drysses med kanel og sukker.

Bages ved 220 grader C. alm. ovn på midterste rille i ca.6 minutter.

Tips:

Bliv i køkkenet under bagningen og brug et minutur.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Jødekager

karakterer:
Opskriften er vist 127800 gange,
og udskrevet 4436 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (56 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 11533 (2746 kcal)
KJ pr. stk. 115 (27 kcal)
Vægt ialt 620 gram
Vægt pr. stk. 6 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1860 KJ (442 kcal)
Protein 5.4 gram
Fedt 24.7 gram
Kulhydrat 50.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-12-03 10:00:30
skal smøre smeltes eller skal det bare være blød eller hvordan ?

  -   2011-12-19 14:06:41
Ole Lund: rul dejen tyndere ud!

  -   2009-12-12 12:17:14
Jeg vil gerne klage over det !!!!! vi satte den til 100 men der er under 30 kager !!!!!!!!!!!!!

  -   2009-12-10 11:33:44
SKAL kagerne stå i køleskabet natten over, Eller kan man godt bage dem samme dag som man laver dejen?

  -   2009-10-31 09:15:09
De smager super lækert. Jeg vil anbafale dem til alle jeg kender, de skal bare samge sådan nogle lækre kager. :D

  -   2009-10-27 13:50:01
den er god og den smager godt.

  -   2007-12-18 12:29:06
hvor mange bliver der ca.

  -   2007-11-30 22:18:59
super god

  -   2006-12-19 16:23:54
synes det er nogen total lækare kager

  -   2005-01-01 01:01:01
pensles med sammenpisket æg