Varm cacao
Hovedingrediens : Diverse produkter - Kakao Indsendt af : hvepsen Indsendt : Red : |
|
|
Det hele blandes i en mikroovns egnet skål eller i en stor gryde.
Varm det op til en passende temperatur mens du rører rundt ellers kommer der klumper.
|
|
Opskriften er vist 22261 gange,
og udskrevet 303 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.7 (20 stemmer) |
|
Kommentarer Jetulf - 2008-10-31 18:58:36 Hvordan kan man røre rundt i mikrobølgeovnen. Thea Kristensen - 2008-03-06 10:41:42 HUSK ALLE ikke hælde alt mælken i på sammen tid men smag den til med det.. det er efter smag og baheg hvor meget som der skal i ... Line - 2007-06-16 16:35:59 jeg elsker varm cacao især med hjemmelavet flødeskum ec - 2005-01-01 01:01:01 Hvad menes med "ikke rigtig cacao)? rebecca - 2005-01-01 01:01:01 denne cacao er perfekt til en kold |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne