Nordby sandkager
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Smør smuldres i melet. Sukker og æg tilsættes og det hele æltes sammen.
Dejen rulles tyndt ud og skæres i firkanter ca 7.7 cm. Bages ved god varme. Serveres evt som dessert med ribsgele eller solbærsyltetøj på. Tips: Det er en opskrift fra Samsø |
|
Opskriften er vist 9481 gange,
og udskrevet 115 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Gitte Dam Egeriis - 2017-03-20 17:38:56 Hej. Min svigermor fra Nordby bager disse Sandkager. De er såååå gode. Nordby sandkager er en småkage lidt som specier bare meget bedre. Daniel - 2009-09-17 15:24:37 Hvad med hollandaise sovs f.eks? Eva - 2008-12-30 21:06:02 skal da noget på de laksebøffer? krydderier en art? det her kan jeg ikke bruge til noget.... :( Christina - 2007-03-13 09:25:03 Hvad med salat, sovs eller?? Det er da en mærkelig opskrift |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne