Laksebøffer
Hovedingrediens : LakseFisk - Laksesteak Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Bigtower Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Laksebøfferne vendes i hvedemel og krydres med salt og peber.
Steges til de er gyldne.
Kartoflerne koges. Smørret smeltes og kartoflerne vendes heri sammen med den hakkede persille. |
|
Opskriften er vist 44764 gange,
og udskrevet 500 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.6 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne