Abrikoshjerter
Hovedingrediens : Frugt - Abrikos Højtid: Jul Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : |
|
|
Hæld melet i en skål.
Smørret smuldres heri.
Tilsæt sukker, vanillesukker, ingefær og ægget.
Ælt dejen sammen og lad den hvile 30 minutter i køleskabet.
Rul den tyndt ud og stik den ud med en hjerteform. Læg dem på en bageplade og bag dem i ovnen ved 200 grader C i 12-15 minutter. Tag kagerne ud af ovnen og lad dem afkøle. Rør abrikosmarmeladen lind. Smør halvdelen af hjerterne med marmelade og læg dem sammen to og to. Smelt overtrækschokoladen i vandbad. Bred den i et tykt lag chokoladen over kagerne. Pynt hjerterne med halve valnødder eller hakkede mandler. |
|
Opskriften er vist 18840 gange,
og udskrevet 293 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (19 stemmer) |
|
Kommentarer Rune - 2011-12-28 23:26:51 Abrikosmarmeladen kan begrænse holdbarheden. Hvis marmeladen er uden konservering, skal kagerne i køleskabet. For at forhindre kagerne i at falde fra hinanden, smurte jeg også chokolade på siderne. anonym - 2010-02-18 23:53:49 Hvordan får du dem til at klistre sammen, så de ikke falder fra hinanden? Helena - 2006-12-29 11:58:01 Lækre kager, men dejen er noget besværlig at have med at gøre, fordi den er så klæg! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne