Indonesisk rijstafel
Hovedingrediens : Svinekød - Flæskesmåkød Oprindelsesland : Indonesien Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kødet skæres i ensartede aflange stykker af et par cm. længde. Løg,
champignoner og bambusskud findeles. Kødet svitses i fedtstoffet i en gryde,
men det må ikke blive brunt. Derefter svitses grønsagerne med. Krydderier
drysses over, og suppen tilsættes. Retten småsnurrer en halv til trekvart
time, jævnes og smages evt. yderligere til med krydderier.
Løskogte ris gives til. Til rijstafel kan følgende serveres, anrettet i små skåle: mangochutney, syltede ingefær, skoldede rosiner, syltede løg, kokosmel, , ristede jordnødder, æbleterninger, appelsin- eller mandarinterninger, chilisovs, sojasauce og en skål grøn salat. |
|
Opskriften er vist 97054 gange,
og udskrevet 2904 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.6 (15 stemmer) |
|
Kommentarer bart - 2010-08-03 20:50:31 hvor mange gæster var der, da man skal ligemange retter end der er gæster for eksempel 2 gæster betyder 2 køde retter, 2 grønsagerretter, 2 vegetarretter(tahoe) og hvid ris, nasi og bami + de forskellige atjars osv. gonge rolf - 2007-09-30 20:08:59 kanon gott lena - 2005-01-01 01:01:01 hvor meget af div. krydderier? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne