Kanelsnegle med æbler
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Mælken lunes, gæren udrøres heri.
Kvarken, ægget og salt blandes i mælken.
Melet blandes i (hold lidt tilbage). Tilsæt det sidste mel hvis det er nødvendigt. Dejen skal være smidig, men slippe skålen.
Stilles til hævning i 30 minutter.
slås ned, rulles ud til 30x30 cm. Sukker, vanillesukker og kanel blandes. Æblerne rives og blandes med sukkeret, der fordeles på den udrullede dej. Dejen rulles sammen om fyldet og skæres i 15 stk. sættes på bagepladen. Husk at låse sneglene ved at sætte dejenden under sneglen. Pensles med æggehvierene. Efterhæves 20 minutter. Bages ved 200 grader C. i ca. 12 minutter. |
|
Opskriften er vist 26290 gange,
og udskrevet 369 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne