Svenske kanelsnegle
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : Sverige Indsendt : Red : |
|
|
Smelt margarinen, hæld mælken i og lad den blive lun, før den hældes i dejfadet over gæren, der røres ud. Tilsæt salt, kardemomme, sukker og det meste af melet. Rør dejen ensartet og kom mere mel i, til dejen har en passende konsistens. Lad den hæve tildækket og lunt til dobbelt størrelse ca. ½ time.
Rul dejen ud i en aflang plade ca. ½ cm tyk. Fordel det blødgjorte smør på dejen, drys sukker og kanel på og rul dejen sammen på den lange led, som en roulade. Skæres i 3 cm brede skiver, som lægges i papirforme. Sættes på en bageplade og efterhæver i ca. ½ time. Pensles med sammenpisket æg, drysses med sukker og bages i ca. 25 min ved 225° Tips: Spises lune Er fryseegnede. |
|
Opskriften er vist 26751 gange,
og udskrevet 703 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (21 stemmer) |
|
Kommentarer CH - 2016-07-18 16:17:11 Al for lang bagetid. Varmluftsovn 200 gr. max 20. min anonyme bager - 2011-09-30 15:46:27 dejen smager lidt mærkelig i starten.. Pede Thorsen 69 år gammel - 2010-03-01 14:40:00 Fede kanegelboller, men de samget lidt fro meget af sukker. Og min kone fortalte mig at de havde fået for meget, men en ellers vidunderlig smag som der kom ud af disse små runde kugler... Mvh Pede. anonym - 2008-12-25 12:50:33 der skal perle sukker på så de kan blive rigtige svenske og helst et glas økologisk glas sød mælk til Sneglekenderen - 2007-08-05 21:13:08 Det hedder svenske kanelsnegle fordi kanelsnegle er en svensk "opfindelse". Det var Jøsta Bønkymynke der bragte kanelsneglende til danmark pnb - 2005-01-01 01:01:01 Kan også bages uden gær!! Brug i stedet 6 tsk bagepulver, 7½ dl mel. I fyld: i stedet for sukker brug da 100 gr farin og tilsæt 1 tsk kardemomme! Pynt: grøn glasur - falder lige i øjnene på børn!! HUSK skal ikke hæve når der bruges bagepulver!! Man sparer tid og strøm! anonym - 2005-01-01 01:01:01 Også omkring et kvarter ved 225 grader i alm ovn...-Men super goé... :O) Randi - 2005-01-01 01:01:01 lyder vildt godt men da jeg lige var gået i gang med at lave nogle andre opdagede jeg dem..... øøøøøøøøøvvvvvvvvvv yytyt - 2005-01-01 01:01:01 hvofor hedder det "svenske" ukendt - 2005-01-01 01:01:01 De skal i hvert fald ikke bages ved 225 grader og SLET ikke i så lang tid. Måske et kvarters tid ved 200 grader i varmluftsovn!!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne