Ris ala mande
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Grødris Højtid: Jul Oprindelsesland : Danmark Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Lene W Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Æggeblommer røres godt sammen med sukker Mandelessensen kommes i
Risengrøden røres i
Fløden piskes og røres i derefter tilsættes mandelsplitter.
|
|
Opskriften er vist 27727 gange,
og udskrevet 249 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.9 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Ninette - 2011-08-19 18:54:04 Æggeblommer i ris a la mande,,,, HVORFOR |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne