Tandoori-masala-lasagne
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Oprindelsesland : Indien Indsendt af : Pete Indsendt : Red : |
|
|
Svits kødet i lidt olie. Tilsæt det hakkede løg, hvidløget og krydderierne. Hak grøntsagerne groft og tilsæt dem sammen med de flåede tomater. Lad det simre under låg i 10 minutter. Smag til og krydr evt. mere.
Arranger lasagnen i et smurt ildfast fad således: kødsaucen, lasagneplader og mornaysauce. Gentag 3 gange og slut af med at drysse en god portion friskrevet cheddarost henover.
Bag lasagnen i en 200 grader varm ovn i ca. 40 minutter.
|
|
Opskriften er vist 12350 gange,
og udskrevet 277 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Beth - 2008-03-08 11:20:14 Ok, men ikke den bedste lasagne jeg har smagt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne