Aniskager
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Højtid: Jul Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Pisk æg og sukker skummende. Hæld melet i.
Sæt kagerne på en plade med bagepapir ved hjælp af to teskeer. De må ikke stå for tæt for de løber ud under bagningen. Drys anis på og bag kagerne 6-8 minutter ved 200 grader. De skal være lysebrune i kanten. Lad dem køle af på en bagerist. |
|
Opskriften er vist 20863 gange,
og udskrevet 290 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Petra - 2005-01-01 01:01:01 Det smager også godt at putte lidt romessens i kagerne!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne