Georgisk ostebrød
Hovedingrediens : Oste - Diverse oste Indsendt : |
|
|
Rør gæren ud i halvdelen af mælken.
Tilsæt lidt af sukkeret og lad det stå 10 minutter.
Tilsæt resten af mælken, sukker, salt, smør og mel.
Ælt dejen godt igennem og lad den hæve tildækket ca. 1 time.
Skær den hårde ost i små tern. Rør de andre oste sammen med smør og æg og vend ostetern i. Rul dejen ud til en cirkel på 55 cm. I diameter. Læg dejen i en smurt form på 22 cm. I diameter. Dejen skal hænge godt ud over kanten. Læg osteblandingen i midten. Fold dejen ind over osten i løse folder. Saml den i midten og vrid dem sammen i en knude. Pensl evt. med lidt sammenpisket æg og sæt brødet i ovnen ved 50 grader i 10 minutter. Skru op til 175 grader og bag det færdigt ca. 1 time. |
|
Opskriften er vist 6953 gange,
og udskrevet 119 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Susanne - 2015-11-02 23:04:43 De blev rigtig gode. Men et godt råd, er at de ikke skal "limes" sammen med sammenpisket æg. Så bliver de for våde, og er derved ikke så lette at samle. anonym - 2010-04-14 12:31:09 skal margerinen smeltes? anonym - 2008-01-17 12:33:16 skal bruge den i et project og lyder lækker. håber den er ligeså lækker som den vriker til at være |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne