Schweizer æg

Schweizer æg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
35 g.smør
0.5 dl.piskefløde
4 æg
 salt
1 tsk.tørret paprika
 
Opskrift:
På en stegepande eller i et ildfast fad, passende til 4 æg smelter man smørret ved svag varme. Fløden hældes i, og der slukkes for varmen. Æggene slåes ud deri og drysses med krydderier og ost. Æggene stilles i ovn ved 165 grader, til de er letspejlede, og osten er begyndt at smelte.





karakterer:
Opskriften er vist 9272 gange,
og udskrevet 121 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-09-25 00:34:51
Øhh... Ost og krydderier? Hvilken type ost og hvor meget? Hvilke slags krydderier? (Kun salt og paprika)