Schweizeræg
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt : |
|
|
På en stegepande eller i et ildfast fad, passende til 4 æg smelter man smørret ved svag varme.
Fløden hældes i, og der slukkes for varmen.
Æggene slåes ud deri og drysses med krydderier og ost.
Æggene stilles i ovn ved 165 grader, til de er letspejlede, og osten er begyndt at smelte.
|
|
Opskriften er vist 8109 gange,
og udskrevet 108 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne