Old English Mince for Pies and Tarts
Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt Højtid: Jul Oprindelsesland : England Indsendt : Red : |
|
|
Bland alle ingredienserne sammen (uden cognac).
Fyld massen i et syltetøjsglas og hæld cognac over, lige til det dækker massen.
Tilluk glasset hermetisk og henstil i et mørkt rum i mindst en måned, desto længere jo bedre.
Bag små (lukkede) tærter, eller fyld massen i små tærtedejs-skaller, og pynt med flødeskum og valnød.
Tips: Der bliver omkring 2½ dl. |
|
Opskriften er vist 15005 gange,
og udskrevet 141 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne