Plankebøf (stegning)
Hovedingrediens : Oksekød - Bøf af oksefilet Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Bøffen brunes på panden, planken skylles i koldt vand eller smøres med olie. Bøffen lægges på planken, kartoffelmos lægges rundt om bøffen.
Ovnen tændes på 200 grader. Når denne temperatur er nået, sættes bøfferne midt i ovnen, til kartoffelmosen er gyldenbrun efter ca. 20 minutter. Tips: I øvrigt kan man også tilberede fisk og andre slags kød på plankerne, og mange gæster, der første gang får serveret retten, bliver begejstrede for denne variation, som ved tilfældigheder kom til Bornholm for et kvart århundrede siden. |
|
Opskriften er vist 33381 gange,
og udskrevet 351 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Miepige - 2005-01-01 01:01:01 Hvis retten laves med en hakkebøf eller et stykke kylling er den eminent til børn. Har sågar set den med røde pølser og fiskefilet! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne