Butterdejspizza med æbler og kanel
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt : |
|
|
Udrul butterdejen på en let meldrysset flade og udskær fire rektangler på 15x10 cm.
Læg dejstykkerne på en bageplade, prik dem over det hele med en gaffel og pensl dem med lidt mælk.
Bag dem 10 minutter i en forvarmet ovn ved 220 grader C.
Tag dem ud og sæt ovntemperaturen ned til 200 grader C.
Kom æbleterninger, vand, farin og calvados i en lille gryde og lad det simre sagte i 10-15 minutter. Rør smørret i og lad mosen afkøle let. Fordel den så jævnt på dejstykkerne, men hold en 1½ c. kant fri. Skær æblerne i meget tynde skiver og arranger dem oven på æblemosen. Bland farin og kanel og drys blandingen over æbleskiverne. Sæt pizzaerne i ovnen igen i 5-8 minutter. Server dem varme ledsaget af creme fraiche. |
|
Opskriften er vist 16302 gange,
og udskrevet 266 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (15 stemmer) |
|
Kommentarer CC - 2005-01-01 01:01:01 mums og så med varmt kakao eller kaffe til!!!:q |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne