Champignonlasagne
Hovedingrediens : Svampe - Champignon Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Smelt smørret i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at brune det. Svits champignon i kvarte og hakket løg i 3 min.
Pres væder fra spinaten. Vend den i champignonblandingen sammen med muskatnød, salt og peber. Del champignonblandingen op i tre portionen. Læg først en portion champignonblanding i et smurt ovnfast fad. Hæld ca 1 1/2 dl mornaysauce over. Dæk med halvdelen af lasagnepladerne. Fortsæt i nævnte rækkefølge-slut med resten af mornaysaucen. Drys med revet parmesanost og bag midt i ovnen i 35 min ved 200 grader C. alm. ovn. Lad stå på køkkenbordet i ca 10 min inden servering. |
|
Opskriften er vist 113331 gange,
og udskrevet 2568 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (61 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2018-09-28 17:52:00 Ja den kan fint fryses :) anonym - 2018-08-01 18:04:47 Kan lasagnen fryses da en hel opskrift er for meget til 2 personer Den smager super godt har lavet den for mange år siden første gang. anonym - 2012-04-09 16:46:14 Udemærker grund-opskrift :) varierer selv med at komme lidt feta og revet squash i samt en low-fat mornay sauce Susanne - 2012-01-29 15:13:04 Smager rigtig dejligt og er supernemt at lave. Vil prøve med mere spinat og lidt mindre mornay sauce næste gang orla rasmussen - 2011-11-12 18:39:11 Den smagte rigtig godt! Kan bestemt anbefales :-) Murat A. - 2009-12-06 16:15:52 Dejlig lasagne - har nu også prøvet at blande laks og rejer i, udemærket sammensætning.. Birgitte - 2008-09-04 17:41:48 Oh my god!! Det lyder simpelthen bare så fantastisk godt! Både hvis man er vild med kød OG ost! Glæder mig til at lave det :D Cecilie - 2008-04-03 13:13:25 Den var så god! Men kan sagtens laves med finthakket spinat og almidelige løg! Bethina - 2007-11-12 20:41:50 Mums for en kødspiser... :-) Rigtig godt! Hausfrau - 2007-03-12 18:33:03 Super, godkendt af 3 børn ; hvoraf den ene er storkræsen! Har udskiftet chalotteløg med alm løg og hel spinat med hakket, frossen spinat. Derudover tilsat ca. 1 dl. mælk og brugt dobbelt så mange lasagneplader. Tip! Bland mornaysauce og fyld, så er der kun en sovs at mikse med pladerne tlj - 2005-01-01 01:01:01 kan stærkt anbefales jonna - 2005-01-01 01:01:01 Med finhakket spinat, gøres blandingen mere fast Carsten Lauritzen - 2005-01-01 01:01:01 god lasage, men undlad hellere granaost, da der også er ost i mornay sauce trine hansen - 2005-01-01 01:01:01 den bedste lasagne jeg nogen sinde har smagt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne