Kylling i tomat flødesovs med pasta

Kylling i tomat flødesovs med pasta, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingestrimler

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : AD

Indsendt :     
Kylling i tomat flødesovs med pasta, billede 4 Kylling i tomat flødesovs med pasta, billede 1 Kylling i tomat flødesovs med pasta, billede 2 Kylling i tomat flødesovs med pasta, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
420 gram Kyllingestrimler Kyllingestrimler skæres sædvanligvis af kyllingefilet
400 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   
2 ds. Hakkede tomater, 400g 1 dåse vejer normalt 400 g.
2 dl. Hønsebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Karry, mild
   
2 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 tsk. Paprika, edelsuss
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
70 gram Tomatpure, koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
   
250 gram Bacon i skiver 1 skive bacon vejer ca. 15 gram.
   
  Tilbehør:
400 gram Spaghetti, tørret Der beregnes 75-100 g. tørret spaghetti pr. person
   
Opskrift:
Løget skæres i tern og svitses med kyllingen i olien indtil løgene er bløde og klare. Herefter drysses karryen henover og varmes med et par minutter. Derefter tilsættes de flåede hakkede tomater og bouillon. Retten koger i ca. 10-15 minutter.

I mens retten koger klippes baconen i mindre strimler på tværs og steges på en pande.

Sovsen jævnes med fløden og smages til med paprika, salt og peber og tomatpure. Lige inden serveringen tilsættes den stegte bacon.

Retten serveres med pasta eller ris efter eget valg - hvidløgsflutes og en salat.





karakterer:
Opskriften er vist 130980 gange,
og udskrevet 2671 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (25 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 16965 (4039 kcal)
KJ pr. Pers. 4241 (1009 kcal)
Vægt ialt 2768 gram
Vægt pr. Pers. 692 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 612 KJ (145 kcal)
Protein 7.1 gram
Fedt 7.0 gram
Kulhydrat 14.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2015-04-12 00:56:27
Sjovt med alle kommentarerne. Det står jo enhver frit for , at eksperimentere som man lyster i sit eget køkken. Dejligt at kunne inspirere andre .... Venlig hilsen Ad

  -   2013-04-29 11:25:47
Til CML: Ikke enig! Det er dejligt at folk eksperimenterer og deler deres forsøg med os andre når de virker. Det er ikke negativt, det er konstruktivt! Desuden er der næsten altid nogen der har forsøgt at gøre de fede retter sundere, så man kan bruge opskriften selv om man er på kur eller bare vil leve uden alt for meget fedt! ...du kan jo bare lade være med at læse kommentarerne! ;-)

  -   2012-06-26 10:07:51
Generelt er det fantastiske opskrifter. Men hvor er det dog trist med alle de negative kommentar som, undlad karry tilsæt squash. Tag dog for f... og tilsæt hvad du har lyst til,undlad hvad du ikke kan lide, men så er det er jo anden ret, og ikke den du f.eks. læser og prøver. Får du så en god opskrift efter din smag, så læg den ind med dine ændringer! Velbekommen

  -   2011-08-09 11:36:53
den er god, men med lige basilikum kommer prikken over i'et :)

  -   2010-09-11 23:32:24
Lækkert, men vil nok næste gang bruge lidt mælk istedet så den ikke smager så meget af fløde. det skal lige siges at jeg brugte 1/2 liter. det giver en masse sovs. deejligt.. (: 5/5 her fra.

  -   2010-09-06 09:50:24
Tilføj madlavningsfløde på 7% så retten lettere men smager henrivende !

  -   2010-08-27 12:35:40
ej den må jeg simpelthen prøve. Det lyder lækkert!! Får helt vand i munden af at læse opskriften:) Mums...

  -   2010-04-10 17:20:40
Har hørt den er rigtig lækker uden squash og porer.

  -   2007-11-26 07:53:58
Rigtig god opskritf både til hverdag og til når der kommer gæster. Udelad karry så er den helt i TOP og så lige have hvisløgs flutes som tilbehør... MUMS

  -   2006-12-29 17:11:23
Helt vild lækkker ret, smager fantastisk især hvis man tilføjer squash og porer