Portvinsmarinerede svesker
Hovedingrediens : Bær - Svesker Indsendt : |
|
|
Opløs sukkeret i vandt over sagte varme.
Tilsæt portvinen.
Læg sveskerne i blød i blandingen.
Lad dem stå og trække et døgn, vend sveskerne undervejs.
Skræl appelsinen. Befri skallen helt for enhver antydning af hvid hinde. Skær appelsinskallen i meget fine strimler. Hæld kogende vand over de fine strimler appelsinskal. Lad det trække godt 1 min. Hæld vandet fra de fine strimler appelsinskal. Lige inden serveringen pyntes med den velafdryppede appelsinskal. Serveres med Cheasy fraiche 9%. |
|
Opskriften er vist 20179 gange,
og udskrevet 232 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne