Røræg med bacon pølse og stegte tomater
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Oprindelsesland : Danmark Tilberedningstid : 15 minutter Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Wamp Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Slå æg ud i en skål
Pisk dem til de bliver lidt hvide.
Kom mælken samt peber og salt.
Pisk igen.
Mens der piskes varmes en pande op med smør Når smørret/margarinen er smeltet hældes det over i skålen og der piskes igen. Derefter hældes hele indholdet af skålen over på panden(sørg for at få det hele med oftest sidder der noget i bunden som ikke selv løber med ud). Vent med at røre rundt i det til det bobler. Derefter er det vigtigt ofte at røre i det. Når det er nået til punktet hvor væsken er væk men ægget stadig er blødt hældes det på tallerkner og der kan serveres. Tips: Som brunch kan røræggene serveres med ristet bacon og pølser, evt. ristede tomater og et drys klippet purløg. Skal røræggene bruges til frokost kan det lægges i en dyb tallerken med en desserttallerken ovenpå for at lægges røræggene under presse så den nemmere kan skæres i pæne stykker. |
|
Opskriften er vist 881247 gange,
og udskrevet 4944 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (278 stemmer) |
|
Kommentarer Flemming Andersen Haslev - 2017-10-22 16:07:19 Røræg er meget fint som pynt på en skive rugbrød med spegepølse Lærke - 2017-09-07 14:27:09 Det smagte rigtig rigtig god Emils dejlige æg - 2017-05-25 19:09:45 En god opskrift er: 2 æg 0,5 tsk peber 0,5 tsk salt 10 gram smør/margarine Hvordan laver man dem? Tag smør i en pande og varm det op mens du pisker alle de andre ting sammen i en skål. Nå smøren er smæltet tager man æggen i og så burde det tag 1-3 min. HUSK panden på mellemhøj trmperatur Mark Mikkelsen - 2017-05-07 10:31:09 Det er super godt nem at lave Torben - 2016-12-23 19:59:01 det var så anden gang jeg prøvede denne opskrift, den bliver permanent,23/12 16 20,05 Camilla - 2016-09-22 12:34:58 Nem og lækker! Jeg lavede den dog med skummetmælk (har aldrig sødmælk i huset) og smør og set fungerede glimmerende :) Læse i kommentarerne at der var lidt meget væske og det tog lang tid at få det til at fordampe, så jeg valgte bare at si væske fra, da jeg synes æggene passede, og det fungerede helt fint. Alt den væske gjorde då også at intet havde sat sig i pande :) Anna - 2015-12-21 12:28:25 Helt enig med anonym. Der bare verdens bedste opskrift. Især når man er alene hjemme, og lige skal forkæle sig selv lidt. Tusind tak fordi du delte din opskrift med os. Anonym - 2015-12-21 12:07:13 Har nu lavet den et par gange! Super lækker opskrift! Har både prøve med smør, margarine og ikke varmet margarine. Det sidste kan helt klart anbefales! anonym - 2015-12-12 14:02:01 Alt for meget mælk, det kan ikke fordampe uden det skal koge 1/2,time og så bliver æggene tørre.... anonym - 2015-05-20 10:17:26 Nu har jeg lavet denne et par gange og den er bare super lækker og nem. Den kræver ikke, at man er en haj i køkkenet og ser skal få ting i - ting som man alligevel altid har i køleskabet 😊 Meget tilfreds - og går i gang med en portion til mig selv nu 😊 Mester kokken fra 5. - 2015-04-06 13:37:27 Brug fløde istedet for sødmælk, hvis det skal være luksus :) - 2014-11-12 09:26:13 Men denne er også god ;) :) - 2014-11-12 09:24:56 Bare tag nogle æg ( 3 per person ) og glem alt det andet :D SEC - 2014-06-08 15:23:14 Hvad bruges røræg til i dagligdagen? Heidi - 2014-03-28 00:51:50 Du skulle prøve at lave røræg i microen. Så behøver du ikke at bruge smør, og sparer herved kalorier. Dimsen - 2014-01-16 11:43:13 Lidt for vandet... Ellers fin. :) Dennis - 2013-08-10 10:41:34 Alt for meget salt.. Max det halve, og efter min smag gælder det også peberet.. Ellers får det en kedelig grå farve :) Enkel og smager godt Bjarne - 2013-08-10 08:21:02 Helt perfekt laver den ofte til stor glæde for kone og børn anonym - 2013-07-22 10:45:45 Den er fin nok:/ anonym - 2012-12-09 10:50:55 Ok. Det brænder stadig i munden Jessica - 2012-10-12 09:41:53 man kan også bare vælge at bruge mini mælk og mindre fedtstof, det bliver også et super resultat. men syndes der er alt for meget fedtstof og mælk i denne opskrift. anonym - 2012-06-27 10:51:39 Kom ikke salt mere end 1/2 tsk. salt og et lille drys pebber! Ellers bliver det for salt.. Line - 2012-06-22 14:34:57 Må jeg forslog at riste sit rugbrød til, og så tilføje nogle tomater! Lækkert! Sara - 2012-05-14 13:28:56 Skulle hilse og sige, rigelig smør! Hvis man da ka ta det!:D Mums anonym - 2012-01-15 14:09:11 Super go opskrift ! knud lund - 2011-12-25 19:58:33 jamen der er kun en perso0n så hvad gør man så. Dorte - 2011-06-28 12:46:15 Den lyder super lækker og jeg glæder mig til at smage den tak for opskriften jeg elsker røræg så jeg ved hvad jeg snakker om og den er super lækker ikke for meget salt eler peper eller smør eller mælk det hele er lige tilpads så dem der læser dette her skal virkelig lave den og ikke høre på dem der syntest den er ulækker for det er den bestemt ikke kærlig hilsen Dorte Sørnsen. Carsten - 2011-01-18 15:28:48 Man kan også putte noget Texas kryderi på det smager lækkert. Men pas på i ikke brænder det hele på Nanna - 2011-01-10 12:34:10 Super fed ret!! oliver - 2010-12-11 12:49:31 det er så dejligt mig og min far synes at den var rigtig god og go wekkend Mig! :D - 2010-11-02 14:32:27 Prøv at komme peberfrugt, tomater og kyllinge tern eller skinke tern i det smager himmelsk :D Og når du har lavet det kan du klippe noget purløg af og putte det på det smager bare såå godt! Bare et tip! prøv det. Især til frokost! Mmm... Mark - 2010-09-27 16:07:01 der mangler lidt mælk eller fløde syntes jeg :( anonym - 2010-05-10 21:40:02 Kom lidt karry i . ;) magisk Kalle - 2010-04-03 19:22:10 Ikke komme salt i !!! det udvander... ellers ok... julie. - 2010-03-29 11:10:35 de er bare rigtig gode, det er nok de bedste jeg har smagt længe.. :-) Ditte - 2010-03-05 08:20:20 Mmh, det smagte godt, vil jeg helt sikkert lave igen :D TAk Tine - 2009-12-31 00:24:22 Tak for opskriften, glæder mig til at afprøve den :) Simone - 2009-11-18 11:18:21 Denne her opskrift er et total flonk. FOR MEGET MÆKL. den er for ulækker. srsly brug en anden Cirkeline - 2009-03-13 12:58:31 Kan man lave det dagen før et arrangement? Altså, hvis man skal holde morgenfødselsdag og jeg laver dem og lægger dem i køleskabet til imorgen... Er bange for at det bliver ulækkert, men gider heller ikke stå med det kl 8 :-) Grethe K - 2008-10-07 15:09:34 Sådan - helt i top Hej - 2007-11-29 13:21:29 virkelig lækkkert, det smager også godt på ristet toastbød med lidt smør på. Denne opskrift har flere end 40 kommentarer
Se alle kommentarer her |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne