Nigeriansk gryde
Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød Oprindelsesland : Nigeria Indsendt : Red : |
|
|
Skyl fisken grundigt med koldt vand, dup den tør med køkkenrulle, skær den i mundrette stykker og dryp stykkerne med citronsaft. Partér kyllingen i 4 dele og skær oksekødet i terninger. Skyl suppeurterne grundigt og skær dem småt ud. Pil løgene og skær dem i ringe.
Varm olien i en stor gryde, brun kyllingestykker og oksekødsterninger 15 min. under hyppig vending og drys derefter med salt. Tag kylling og oksekød op af gryden og stil det til side indtil videre. Brun suppeurter og løg et øjeblik i den olie, der er tilbage i gryden, hæld så bouillonen ved. Kom oksekødsterningerne tilbage i gryden og lad dem snurre møre for middel varme i ca. 45 min. Skold tomaterne, flå dem og skær dem i småstykker. Kom kyllingestykker, fisk og tomater i gryden til oksekødet, rør tomatpure, gurkemeje og lidt peber i og lad det hele snurre for svag varme i yderlige 15 min. Imens skylles persillen, slynges eller rystes tør og hakkes fint. Lige inden serveringen, smages retten til med salt og peber og drysses med den hakkede persille. |
|
Opskriften er vist 15111 gange,
og udskrevet 202 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (33 stemmer) |
|
Kommentarer ÉN! - 2005-01-01 01:01:01 Der burdte være flere opskrifter fra Nigeria! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne