Ristet rokkevinge med marineret feldsalat og fiskefløde
Hovedingrediens : HajFisk - Rokke Indsendt : Red : |
|
|
Skær bunden af feldsalaten og skyl salaten grundigt i koldt vand og tørres. Fiskefonden reduceres til 2 dl, piskefløde tilsættes og reduceres til 3 dl og koges blank med smør, smages til med citronsaft og krydres.
Rokkevingen deles i 12 stykker. Ristes 2-3 minutter på hed pande og krydres. Tomaten befries for kærner og skæres i små tern. Salaten marineres med olivenolie og balsamico og krydres. Anretning: 3 stykker rokkevinge placeres midt på tallerkenen. Toppes med marineret feldsalat og krydderurter. Fiskefløden omkring og drysses med tomater. |
|
Opskriften er vist 8928 gange,
og udskrevet 200 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne