Salzburger nockerln
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Oprindelsesland : Østrig Indsendt : Red : |
|
|
Del æggene forsigtigt og gem de 4 æggeblommer. Pas på der ikke kommer æggeblomme i æggehviderne, så kan de ikke piskes stive. Selv den mindste smule kan ødelægge det hele.
Pisk æggehviderne meget stive med en el-pisker, ca 5 min. Når du kan vende bunden i vejret på skålen, uden at hviderne løber ud, er de færdige.
Tilsæt flormelis, lidt af gangen, under fortsat piskning.
Vend med en dejskraber én æggeblomme i af gangen og vend derefter melet i med store tag.
Hæld smeltet smør i en aflang form, ca 30x20 cm og med ca 5 cm høje kanter. Strø sukker på.
Kom dejen i og lav fire toppe på den.
Bag ved 225º i 8-10 min. Sigt flormelis over. Servér souffléen med det samme. Serveres med Hindbær- eller jordbærkompot eller frisk frugt. |
|
Opskriften er vist 17088 gange,
og udskrevet 233 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne