Rokkeroulade
Hovedingrediens : HajFisk - Rokke Indsendt : |
|
|
Fileter rokkevingen. Drys de to stykker med lidt salt og læg dem til side mens fyldet tilberedes. Smelt smøret og damp spinat, groftrevet gulerod og finthakket løg heri. Rør ingefær og kokosmælk i grøntsagerne og kog ind til næsten al væden er fordampet. Smag til med salt og peber og køl fyldet af. Læg vingerne forskudt over over hinanden (den tykke ende over den tynde), fordel noget fyld herpå og rul vingerne som til en roulade. Rul butterdejen lidt ud, smør resten af fyldet herpå, og pak rouladen ind i butterdejen. Læg rokkerouladen med sammenføjningen nedaf i et ovnfast fad, pansl med sammenpisket æg og drys med lidt salt. Bag rokkerouladen i ovnen ved 200°C i 45 minutter. Serveres koldt.
|
|
Opskriften er vist 7890 gange,
og udskrevet 157 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne