Kartoffel/Porre suppe
Hovedingrediens : Rodfrugter - Blandede rodfrugter Indsendt af : Mie-Pil Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 494494 gange,
og udskrevet 15421 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (130 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2020-12-11 18:22:18 Når baconen er halvt stegt kommer jeg pigsvampe tern med, de bliver også sprøde og smager, som bacon på den måde. Drys oven på suppen. Penerelle - 2018-08-19 17:40:37 Jeg ønsker uden fløde, uden blender, små tern kartofler, og porrer i ringe løg i små tern. Jeg vil prøve dem med kylling i, i stedet for bacon, da vi fik kylling i går⭐️ anonym - 2016-08-18 21:51:45 ser godt ud+ Steen - 2016-07-16 13:16:18 Prøv med ½l minimælk i stedet for fløden. Ingen bacon. Supplere med 4 store gulerødder. Krydres også med timian. Og så en stort hjemmebagt bolle til hver. Så er det både sundt og alle er glade og mætte. Tina - 2016-02-11 14:27:11 Vi tilsætter altid en pose kød og melboller for at den mætter mere Ida - 2012-07-19 19:34:52 Er også god med kylling i stedet for bacon: skær det i små stykker og kog det sammen med kartoflerne. Jeg putter desuden en (halv) bøtte smøreost i for ekstra smag. Nillesj - 2012-03-05 11:43:50 Vi stegte bacon sprødt og lagde det på køkkenrulle til suppen var færdig. Så dryssede vi det ovenpå portionerne. Det var himmelsk!! Den opskrift ville få 10 af mig, men jeg kan ikke give originalopskriften her karaktere, da jeg ikke har prøvet at koge bacon med i suppen, hvilket jeg tror ville være synd. Ditte - 2012-02-12 13:24:46 i stedet for at komme bacon oven på suppen,steger jeg nogle kyllinge strimler med krydderi efter smag og når kyllingen er stegt svitser jeg fint snittede porretoppe og en stor rød snack peber med til sidst og bruger det oven på suppen.. Prøv det det smager skøøøøøønt.. Geilager - 2012-02-07 11:05:23 Hvis man er til lidt mindre fedt knas, så kom helt fine skiver af jordskokker i, efter suppen er blendet, og før den varmes.. anonym - 2012-02-02 11:34:32 Fantastisk opskrift, men synes dog at der mangler lidt mere bacon. Men en lækker let ret, til den søde tand :-) Kokken. - 2012-02-01 16:49:36 Det er en ide at stege baconen, også drysse den over den blendede suppe. anonym - 2012-01-25 13:50:20 Stegte bacon sprødt og dryssede over den færdige suppe, og blendede lidt cremefraiche med basilikum til en lækker basilikumskum, smager fantastisk til at runde mesterværket af med og så ser det flot og indbydende ud ;) Christian - 2012-01-16 17:43:39 GOD SUPPE HJEMMELAVET ;) VWMorten - 2012-01-02 17:51:03 i stedet for bacon: slav stave af groft rugbrød, vend dem med salt og peber, og bag dem i ovnen (som pomfritter) -smager fantastisk til suppen! Sofie - 2011-12-29 17:13:52 Lav noget ekstra bacon på en pande ved siden af. Lad det dryppe af så det knaser. Når suppen serveres så server med bacon stykkerne ovenpå. De allerede tilsatte baconstykker blendes selvfølgelig med suppen. Sådan at kartofler, løg, hvidløg, porrer og bacon bliver blendet til en cremet masse. og så server med knasende bacon stykker oven på. Mine børn ELSKER det !! :) Jonas - 2011-10-30 18:20:49 HVis det skulle stå til mig ville der være 5 dl fløde i! Viccer - 2011-08-23 20:46:21 Vi spiser denne ret meget tit, og den er så dejlig! Vi bruger 1,5dl mælk i stedet for fløde og så blender vi alt på nær bacon med meget høj hastighed så den bliver luftig og blød, og så bacon drys på.. det er super godt, også til småbørn:) anonym - 2011-04-17 18:22:12 Blend karfofler og porrer helt, så det bliver en cremet suppe. Brug så baconen som pynt og tilbehør. Kristina - 2011-02-21 10:49:10 Det er da bare en dejlig suppe, meeeeen kommentaren om at bacon ødelægger suppen.... så skulle det da lige være hvis den er blendet sammen med kartoflerne. hos mig laver jeg en hvidløgsblanding af pressede eller revne hvidløg og lidt olie ved, så kan de voksne boltre sig i hvidløg og ungerne kan slippe. Persille er rigtig godt til, det gør egentlig ikke noget at det er fra frost. Lars - 2011-01-28 16:57:23 Der kan laves mange variationer over temaet. Dog en kommentar til Miki's råd om rødbeder for at give eksotisk pift: Det er prøvet, men jeg syntes de gav en rigtig grim smag af 'jord', så det forsøg gentages ikke. Har derimod prøvet at variere med en knoldselleri i stedet for halvdelen af kartoflerne... det blev rigtig godt. betina - 2011-01-23 16:57:45 lyder lækker men hvis man løster kan man også når retten er færdig ta en skefuld creme frice det smager super godt til supper Susanne - 2011-01-05 15:02:28 Man kan sagtens fryse den. Er studerende og plejer at lave en kæmpe gryde og så fryse resten ned :-) Nico - 2010-12-17 18:51:14 Den smager super dejligt og var succes hos store og små. Kan man egentligt fryse den? Brian - 2010-11-25 11:01:46 hehe - 10 dl Hønsebouillon ;) anonym - 2010-10-28 22:18:14 Anja - Man kan med succes ærstatte fløden med en lille dåse kokosmælk. anonym - 2010-10-27 16:10:37 Tilsæt også nogle gulerødder skåret i tern sammen med hønsebouillion uhmmmmmm smager også godt. anonym - 2010-05-27 17:42:21 man skal pynte det på kegle! Flemming - 2010-05-18 21:36:01 Skiftede fløde uden med Dittes forslag med Phildalphia (med hvidløg og urter) Brugte kartoffel/urtevandet med noget kyllingefond og smagte til. Kom kartoffel etc. i vandet med Ph. og smagte til med det konc. kyllingefond. Meget meget lækker. anonym - 2010-04-08 18:17:46 Godt og smag fint. Rasmus - 2009-11-28 13:53:51 I stedet for at blende suppen kan den pureres med en kartoffelmoser (plastskaft med hulplade for enden) på denne måde er det kun de mest porøse ingredienser, altså kartoflerne, der pureres. anonym - 2009-09-01 16:37:21 ... ødelægge suppen med bacon .. tsk tsk. Vegeager har sgu ikke nogen let gang på jorden. /Claus Ditte - 2009-03-30 21:22:19 Jeg svitser grøntsagerne, hælder boullionvandet over, Lader det køge, blender det hele. Bacon svitser jeg ved siden af og putter det oven på suppen evt. sammen med persille. Prøv med Philadelphia i stedet for fløde! mmmh:) grisen - 2009-02-15 22:19:22 undskyld men det er da godt nok at ødelægge suppen med bacon i Miki - 2009-02-11 18:57:55 Prøv at tilsætte rødbeder - det giver suppen et eksotisk pift. Ayle - 2009-01-30 18:09:56 Start med at steg baconternene, og tag dem så op på en tallerken. Start derefter med resten af suppen :) Når den er kogt og blendet, puttets baconternene i. Oliver på 13 ;D - 2009-01-07 20:00:10 Tak for opskriften! Den smage rigtigt godt ;) Eva - 2008-11-11 22:41:25 Det er perfekt suppe Line - 2008-10-28 19:07:56 E.v.t hvis man ikke er til hvidløgsbrød, kan man tage nogle skiver af et lækkert brød, lægge et stykke ost (efter smag) på hver skive og give det nogle minutter i ovnen.. Vupti, ostebrød. :D Mark - 2008-10-07 22:15:54 Kan man fryse suppen ned? Det gør det hele lidt nemmere når man er studerende :) lille mig - 2008-09-25 12:43:02 kan man bruge rødløg?? Johanne - 2008-07-17 13:51:21 menes der ikke "pynt evt. med lidt persille" ? eller er det bare mig? :-D Denne opskrift har flere end 40 kommentarer
Se alle kommentarer her |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne