Koldskål med tykmælk
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Kærnemælk Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : pernille Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Æg, sukker og vanille piskes godt.
Herefter tilsættes kærnemælken og tykmælk røres forsigtigt i. Serveres kold med kammerjunkere eller tvebakker |
|
Opskriften er vist 479707 gange,
og udskrevet 6480 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (281 stemmer) |
|
Kommentarer Gammel mor - 2018-05-19 09:42:58 Har nu altid kun brugt æggeblommerne...... 😉 Og så er det tykmælk, som i opskriften, der bruges, da ymer gør den for sur..... Tajs - 2014-06-02 18:46:53 Husk at lad den stå i køleskabet i en times tid inden du servere den, det er der den bliver cremet og fyldig. anonym - 2013-05-27 15:28:55 hej jeg syntes at denne her kåldskål smagr rigtig godt og den ser meget lækker ud på billedet men det smager meget bedere Stine - 2013-05-06 13:55:16 Jeg blender eller moser en pakke frosne jordbær og blander det i også. Lækkert med en opskrift uden citron! Det her er præcis som min mor lavede den. I dag bruger hun vaniliecreme i stedet for æg. anonym - 2011-05-05 11:39:15 endelig en rigtig gammeldags koldskål med æg!! hjemme ved os er ristet havregryn altid et hit!! rist 3-4 dl havregryn med 1 spsk. sukker til det er lysebrunt, derefter ligges det på et stykke bagepapir til det er tørret og så er det klar til at spise på koldskålen!! lars - 2011-04-13 16:33:43 syntes altså den er rigtig god :) Toby Jakobsen - 2010-05-27 15:06:09 Jeg plejer aldrig at bruge æg til denne opskrift. Dog lidt mere vanilie Hr. M - 2009-06-22 17:30:47 Lækker koldskål. godt der ikke er citronsaft i. Det er jo ikke alle der kan bruge citronsmagen. lini - 2008-07-29 12:35:43 Nøjes med at tilsætte 2 æg, og iflg. dansk skik skal der tilsættes 2 spsk. citronsaft - gør retten meget friskere. sille38 - 2008-07-11 12:31:24 den smager godt, men bedre med en skive vanilieis eller 2 i, og så knap så meget ymer. lidt citronsaft giver det sidste pift. men ellers er den uanmindelig fantastisk. anonym - 2008-05-07 15:34:22 KONON koldskål.... Put en stang vanilie idet giver prikken over i´et... Venlig hilsen Lene Midtgaard Jensen - 2007-06-24 18:24:24 Der nu ikke noget så godt som hjemme lavet koldskål |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne