Farseret karpe
Hovedingrediens : FerskvandsFisk - Karpe Indsendt : Red : |
|
|
Hakkede skalotter og persille blandes sammen med dild og nogle ribs i kogte ris, dette brunes let i smør, der efter røres med salt, peber og bouillon deri, og risene med disse forskellige ingredienser koges, men ikke alt for længe således at risene bliver for udkogte.
Små karper befris for skællene, renses som sædvanligt og rygbenet udtages. Fiskene fyldes med ovenstående risfars, sammensys, lægges på en pande, bestrøs med hakkede løg og persille og overhældes med olie. Panden stilles i den varme ovn hvor den må henstå til fiskene er gennemstegt. |
|
Opskriften er vist 9277 gange,
og udskrevet 131 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer mønboen - 2009-04-11 08:06:23 Mangler mængde- og tidsangivelser! Øv, vi er jo ikke alle vant til at tilberede karper!!!!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne