Karpe kotelet
Hovedingrediens : FerskvandsFisk - Karpe Kilde : Gråsten Statsskovdistrikt Indsendt : |
|
|
Med en skarp kniv, skæres hovedet af karpen og resten af karpen skæres ud i skiver på ca. 4 cm tykkelse. Disse koteletter saltes på hver side og trækker 1 til 2 timer.
På panden hældes gåsefedt, og når det er brændende varmt, lægges koteletterne på. Efter ca. 1½ til 2 minutter vendes de. Efter 1½ til 2 minutter på den anden side, tages de af og lægges som tagsten i et ildfst fad.
Dette sættes i en 120 grader forvarmet ovn. På samme pande ristes fine terninger af rå selleri-pastinak-agurk. Så snart grøntsagerne giver væde, hældes de over fisken i ovnen. Kog panden af med lidt vin - rød eller hvid, alt efter temperament. Hæld denne rødvinssky over fisken og server straks - overdrysset med friskskårne krydderurter.
Serveres med f.eks. pureé af kartofler og kålrabi. |
|
Opskriften er vist 10659 gange,
og udskrevet 173 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne