Karpe på grill
Hovedingrediens : FerskvandsFisk - Karpe Kilde : Gråsten Statsskovdistrikt Indsendt : Red : |
|
|
Rens den hele karpe. Drys med peber, timian, estragon og rigeligt salt. Pak karpen ind i en kraftig folie og læg den på grill eller bål i 20 til 30 minutter. Spis blandet salat og flutes til.
|
|
Opskriften er vist 13725 gange,
og udskrevet 186 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2005-01-01 01:01:01 Husk - hvis man selv fanger fisken, skal den gå og afmudre i rent vand i et par dage. Derefter kan den aflives og tilberedes! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne