Indbagt karpe som forret

Indbagt karpe som forret, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : FerskvandsFisk - Karpe

Ukendt oprindelseslandKilde : Gråsten Statsskovdistrikt

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Karper
 
 butterdejsplader
 spinat
 
 Dilddressing
 
Opskrift:
Kog karpen som ved Blå Karper, men uden eddike. Lad karpen køle lidt af, og pil herefter kødet af fisken.

På halve butterdejs-plader lægges en smule kød, sammen med et par spiseskefulde hakket spinat.

Dejen lukkes sammen, og bages et par minutter i ovnen.

Serveres varm som forret med dild-dressing.

Tips:

Se opskrift på blå karpe





karakterer:
Opskriften er vist 11848 gange,
og udskrevet 143 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.3    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
hvorfor står der ingen ingredienser