Lakridsbolcher - Lakrids bolcher
Hovedingrediens : Diverse produkter - Sukker Indsendt : |
|
|
Vi starter med at putte ingredienserne i en gryde i ovennævnte rækkefølge. Vandet skal med for at sørge for at massen ikke brænder på. Vi lægger låg på gryden, uden at røre rundt.
Kogepladen sættes på 3/4 varme og lader massen varme op til kogepunktet. Når der begynder at komme kraftig damp ud under låget på gryden, tager vi låget af og stikker termometeret ned i gryden. Uden at røre rundt, følger vi massen op til den er 160°C, hvorefter massen nedkøles til ca. 120°C. Nu kan ingredienserne blandes i massen hældes ud på teflonmåtten, og vi venter til at den får hinde og kan formes til en klump. Nu strækker og hiver vi i massen, indtil vi skal klippe den. Klipningen foregår ved at trække en pølse ud af klumpen og klippe den i passende stykker. Hvis man ønsker den trekantede bolcheform, drejes massen 90 grader efter hvert klip. De nyklippede og lune bolcher må ikke røre hinanden da de klistrer sammen. Bolcherne opbevares fri for fugt, evt. med lidt flormelis, og evt. i køleskabet. |
|
Opskriften er vist 45265 gange,
og udskrevet 780 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (46 stemmer) |
|
Kommentarer lakrids - 2012-10-30 14:58:17 hvis du putter det i en plastikpose og ryster det bliver det perfekt mig - 2008-11-18 18:05:03 super jeg vil spørge mine forældre jeg mangler nemlig julegaver Karin Svensson - 2008-10-29 14:31:55 Skal bare opbevares i et lufttæt glas/kagedåse. Endelig ikke i køleskabet, de risikerer at "smelte" sammen... Jeg har kogt bolcher i 5 år, har aldrig opbevaret dem i køleskab. Lakridsekstrakt B er et lakridspulver, købes i Pandora eller på nettet. Anne-Lise Persson - 2008-09-23 16:36:25 Hvad er lakridsekstrakt B Astrid larsen - 2005-01-01 01:01:01 bolsjerne er gode syns jeg |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne