Julesuppe

Julesuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Lammekød - Diverse lammekød

HøjtidJul

Oprindelsesland : Norge

NorgeKilde : Matopskrifter.no

Indsendt :     

Ingredienser:
1500 g.kålrabi
2.5 l.vand
500 g.tørret eller røget fåre- eller lammeribbe
1 l.mælk
1 dl.hvedemel
 
Opskrift:
Kog kødet i vand til det er næsten mørt. Skræl og vask kålenrabien, skær den i skiver og kog den ca. 15 minutter sammen med kødet. Lav en jævning af mel og mælk. Tag kødet og kålrabien op. Tilsæt jævningen i kraften og kog op. Smag til med salt.

Skær kødet og kålrabien op og spis dette ved siden af suppen. Til denne julesuppen, som er speciel for deler av Setesdal, hører Valle-lefse som er en fin potetlefse.





karakterer:
Opskriften er vist 21032 gange,
og udskrevet 194 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu