Chilirødkål - Chili rødkål
Hovedingrediens : Kål - Rødkål Højtid: Jul Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Snit rødkålen fint. Kom løgene og kålen i gryden og lad det sautere i egen væske under omrøring. Kom resten af ingredienserne ved og lad kålen passe sig selv ved svag varme ca. 10 min. - så der stadig er bid i den.
2: Den hele chili - og de tomme vanillehylstre serveres med, men spises ikke, men de har sammen med ingefær, givet en skøn smag til retten.
|
|
Opskriften er vist 37678 gange,
og udskrevet 1189 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Inge V. - 2011-04-23 15:18:30 Rødkål hedder red cabbage på engelsk. birthe - 2010-12-23 14:25:36 hvordan siger man rødkål på engelsk jøren fra skagen - 2010-12-23 14:22:19 jeg elsker det. MMMMMM birthe - 2010-12-16 13:27:55 smager bare skønt :-) godt med ingefær smagen |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne