Chilirødkål - Chili rødkål

Chilirødkål - Chili rødkål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Kål - Rødkål

HøjtidJul

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
0.5 rødkål
2 finthakkede skalotteløg eller et rødløg
1 dl.æbleeddike
1 dl.bærsaft - ribs solbær eller blåbær lidt bær brombær eller tranebær
 havsalt
 friskkværnet sort peber
1 spsk.akaciehonning
1 vaniljestang
 lidt frisk revet ingefær
1 hel rød chili
 salt
 peber
 
Opskrift:
Snit rødkålen fint. Kom løgene og kålen i gryden og lad det sautere i egen væske under omrøring. Kom resten af ingredienserne ved og lad kålen passe sig selv ved svag varme ca. 10 min. - så der stadig er bid i den. 2: Den hele chili - og de tomme vanillehylstre serveres med, men spises ikke, men de har sammen med ingefær, givet en skøn smag til retten.





karakterer:
Opskriften er vist 37679 gange,
og udskrevet 1189 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-04-23 15:18:30
Rødkål hedder red cabbage på engelsk.

  -   2010-12-23 14:25:36
hvordan siger man rødkål på engelsk

  -   2010-12-23 14:22:19
jeg elsker det. MMMMMM

  -   2010-12-16 13:27:55
smager bare skønt :-) godt med ingefær smagen