Ikan Panggang (udstoppet makrel)
Hovedingrediens : MakrelFisk - Makrel Oprindelsesland : Malaysia Indsendt : |
|
|
Makrellerne renses og et snit lægges på hver side af rygfinnen, så man får to lommer.
Lommerne fyldes med chili/hvidløgsblandingen. (Hvis makrellerne ikke er for fede kan en lille smule kokosmælk blandes i, og husk lidt salt).
Grill makrellerne under grillelement i ca. 5-10 min., og vend en gang.
|
|
Opskriften er vist 17831 gange,
og udskrevet 244 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (10 stemmer) |
|
Kommentarer www.namskusine.dk - 2005-01-01 01:01:01 opskriften stammer fra min svigermor Cheng Nya Eng og jeg fik den første gang ved stranden på Changhi Beach, en i familien havde lavet Ikan Bilis Sambal(små bitte fisk i svigermors sambal med fint skårne limau perut blade,dertil ris kogt med kokosmælk og friske pandanblade,een af mine største madoplevelser,(fisken vi grillede hed Ikan Kembong eller på englesk Iron Tail. Ægte Nam-Nam. Michael Pang-Larsen, Dragør nams kusine - 2005-01-01 01:01:01 denne opskrift er fra nams kusines køkkenskole i Dragør, bragt i Meyers Køkken |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne