Bagt Møllehjul
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Bland alle ingredienserne til dejen. Dejen æltes godt sammen til en lind og smidig dej. Den skal være fugtig - også selvom det klistrer en smule.
Drys lidt mel og lad dejkuglen hvile ca. 10 minutter, inden den deles ud i 16 lige store klatter (ved 8 pers.). Drys lidt mel henover disse, og tril dem til stramme runde boller. Disse samles til et møllehjul med ca. 1 1/2 cm imellem hver bolle. Møllehjulet hæver i ca. 30 minutter med et viskestykke over. Pensles med æg, og drysses med lidt salt. Bages ved 200 grader C. alm. ovn til de er gyldne ca. 20 minutter. Tips: Hvis børn skal være med til at bage er det en god ide at bruge pasteuriseret æg. |
|
Opskriften er vist 84481 gange,
og udskrevet 2310 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (19 stemmer) |
|
Kommentarer J - 2005-01-01 01:01:01 Super med forskellige kryderier på toppen |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne