Ristede havregryn uden sukker (Diabetes)

Ristede havregryn uden sukker (Diabetes), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Havregryn

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Indsendt :      Red :
Ristede havregryn uden sukker (Diabetes), billede 4 Ristede havregryn uden sukker (Diabetes), billede 1 Ristede havregryn uden sukker (Diabetes), billede 2 Ristede havregryn uden sukker (Diabetes), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
300 gram Havregryn, finvalsede 1 tsk. 1.5 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 30 gram
120 gram Perfect Fit (Sødemiddel) Perfect Fit en fedt og sukkererstatning. Kan erstattes af ATWEL.

1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Opskrift:
Smelt smørret i en dyb pande.

Bland havregryn og Perfect fit i en skål, kom det i den smeltede smør og rist dem til havregrynene er lysebrune.

Tages af panden og afkøles.

Server evt. på koldskål med ristede havregryn.

Tips:

De rister anderledes end de almindelige med sukker, så du skal være opmærksom på at få dem del undervejs så de ikke klister sammen i for store klumper.





karakterer:
Opskriften er vist 6026 gange,
og udskrevet 105 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 6741 (1605 kcal)
KJ pr. Portion 6741 (1605 kcal)
Vægt ialt 470 gram
Vægt pr. Portion 470 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1434 KJ (341 kcal)
Protein 8.5 gram
Fedt 12.8 gram
Kulhydrat 45.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu